Ny patient 2018-05-16T17:11:44+00:00

Er du ny patient?

Velkommen til  Colosseumklinikken Kongens Nytorv. Vi er et team af dygtige behandlere, der kan tilbyde enhver form for tandbehandling. Fra enkel og omhyggelig tandrensning til avanceret opbygning af smil og bid. Vores motto er: Et smukt smil begynder med en sund mund.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon 33 12 24 21 eller ved at sende os en e-mail på: kongensnytorv@colosseumklinikken.dk 

Du kan også indtaste dit telefonnummer i formularen længere nede på siden, så kontakter vi dig.

Dit første besøg på klinikken

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas.

Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.
Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du vil blive bedt om at udfylde et helbredsskema, samt et registreringsskema.
For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. medicinskema og medicinkort.

Husk at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, så indberetter vi automatisk for dig.
Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem almindelig post, og e-mail. Du vil også blive tilbudt en reminder, i form af en SMS dagen før din aftale.
Journal og røntgenbilleder kan rekvireres fra din tidligere tandlæge. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Læs også vores generelle informationer og betingelser.

Se vores behandlingstilbud

Skal vi finde en tid til dig?

""
1
Skriv dit nummer heryour full name
Previous
Next