Lær os at kende 2018-08-06T15:15:40+00:00

Lær os at kende

Når faglighed, etik og æstetik går hånd i hånd

Klinikken er indrettet i æstetiske, funktionelle og nyindrettede lokaler. Dog er venteværelset bevaret og nænsomt sat i stand og fremstår som i 1904, da klinikken startede.
For at sikre vores patienter den mest optimale behandling benytter vi det nyeste udstyr.

Sammen værner vi om tandsundheden

Vores patienter skal være fortrolig med behandlingsalternativer og dermed være i stand til – i tæt dialog med klinikken – at tage medansvar for tandsundheden.

Professionalisme og ypperlig teknologi

Gennem fokus på nye teknologier, erhvervelse af viden om disse teknologier og behandlingsmuligheder, vil vi kunne tilbyde vore patienter det ypperligste indenfor tandbehandling. Både teknologisk, fagligt og menneskeligt.

Vi står for professionalisme og høj faglig kvalitet. Vi står for personlighed,  ansvarlighed, ærlighed og engagement. Vi er til for patienten, og ikke omvendt.

Som patient hos Colosseumklinikken, er det vigtigt for os, at du altid føler dig tilstrækkeligt informeret, og i trygge hænder ved hvert eneste besøg. Du skal føle dig inddraget og som ligeværdig deltager i den yderst vigtige dialog om dine tænders fremtid.

Tid til dialog og spørgsmål

Vi prioriterer at der er tid nok til, at undersøge dine tænders tilstand grundigt og til at svare på de spørgsmål du måtte have, så du får den information du har brug for.